A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Дітлахи тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи тому, що змогли для дітей подарувати миті щастя та радості

Дата: 01.06.2023 09:35
Кількість переглядів: 59

Вчора на подвір’ї адміністративної будівлі лунав дзвінкий сміх та все навколо сяяло від щасливих дитячих посмішок. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей був організований захід, який зібрав разом дванадцять дитячих будинків сімейного типу з усього Золотоніського району. А саме: п’ять із Золотоніської, чотири з Новодмитрівської, два з Драбівської та один з Чорнобаївської територіальних громад. Святкові емоції присутнім подарували мультиплікаційні герої – Міньйони, які підготували для діток святкову програму.

В урочистостях взяли участь: голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА, начальник районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА та представники міста. Очільники району та міста побажали дітлахам щастя, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та успіхів на життєвих дорогах, а дорослим безмежного терпіння, любові та мудрості. Закликали дорослих завжди зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

У ході свята представники дитячих будинків сімейного типу Золотоніського району отримали допомогу від благодійного фонду Олени Зеленської. Перша леді нашої країни створила Фундацію, місія якої – у відновленні та покращенні життя людей України. Для дитячих будинків сімейного типу ця допомога дійсно потрібна. Родини отримали адресну допомогу за конкретними запитами. Це і продуктові набори, і пилососи, і холодильники, пральні машини, планшети, комп’ютери, телефони, постільна білизна та багато-багато іншого.

Свято дитинства пройшло на славу. Задоволеними залишилися усі. Дітлахи тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи тому, що змогли для дітей подарувати миті щастя та радості.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора