A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ДІТИ – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – ЖИТТЯ!

Дата: 01.06.2023 09:51
Кількість переглядів: 28

На жаль, другий рік поспіль в Україні Міжнародний день захисту дітей відзначається в умовах дії воєнного стану. На вулиці ХХІ століття і такі страшні слова як «діти війни» не мали б стосуватися наших дітей. Але реальність занадто жорстока… Важко усвідомити що війна забирає життя українських діток, залишає пекучі шрами та перевертає їхні життя нищівним чином назавжди забравши у них рідних людей. Надзвичайно велика кількість малюків прийшли у цей світ під звуки сирен та постійних обстрілів. На жаль, значна частина діток і наразі перебуває у небезпеці.

Сьогодні варто згадати у хвилині мовчання кожне маленьке безневинне життя, яке вкрали російські окупанти. Ніколи не забудемо та не пробачимо!

Діти – це найголовніше, що мають дорослі і наш обов’язок зробити все можливе і неможливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб діти жили у мирній країні, адже вони – продовження кожного з нас. Вони – майбутнє України.

Нехай кожна дитина буде здорова і оточена турботою рідних, а в кожній родині звучить дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії!

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора