A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Патріотичний вишкіл у Центрі розвитку творчості та роботи з обдарованими дітьми

Дата: 01.06.2023 16:18
Кількість переглядів: 38

Сьогодні, у рамках проведення заходів до 1 червня – Міжнародного дня захисту дітей та на запрошення депутата Золотоніської районної ради Лариси ГЛОБИ й водночас керівника Центру розвитку творчості та роботи з обдарованими дітьми, до Гельмязівської територіальної громади завітали голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом зі своєю заступницею Валентиною ЯРОШ. У закладі було організовано патріотичний вишкіл, участь у якому взяли команди із шести сіл. Програма свята включала майстер-клас з виготовлення оберегів для Збройних Сил України та безліч інших локацій з різноманітними розвагами та активностями для дітей.

Під час урочистої частини очільники району привітали малечу зі святом, вручили солодкі подарунки та путівки до дитячого санаторію «Сосновий Бір». Путівку отримав Матвій СВИНАРИК, який цього року закінчив 2-А клас Гельмязівського ОЗЗСО та є вихованцем гуртка "Незламні козачата". Хлопчик брав участь у Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі - конкурсі "УКРАЇНА ЄДНАЄ. UA. UNITED" у номінації "Відеоролики" - "МІЙ ТАТО - ГЕРОЙ" та здобув диплом лауреата І ступеня. На жаль, тато Матвія загинув в запеклому бою під Бахмутом, але в пам’яті хлопчика він житиме вічно. Ще дві путівки отримали Євген ЛАСТІВКА та Ілля КУДРЯ, які є активними учасниками краєзнавчих гуртків.

На завершення усі смакували солодощами та робили цікаві фото на згадку.

Щиро бажаємо вам, наші маленькі друзі, миру, добра, радості та здійснення мрій. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора