A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ – КРАЇНА ДИТИНСТВА

Дата: 05.06.2023 10:05
Кількість переглядів: 35

Команда Товариства Червоного Хреста м. Золотоноша у співпраці з Благодійним фондом - ЗолоHelp другого червня провели неймовірно веселе та яскраве дитяче свято у місті Золотоноша, для дітей з родин внутрішньо переміщених осіб.

На святковий захід із солодкими подарунками завітали голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та його заступниця Валентина ЯРОШ, які побажали дітям щасливого дитинства та яскравого і незабутнього літа.

Свято розпочалося з веселого і по-справжньому літнього пінного шоу під музичний супровід. Також до дітлахів завітав відомий персонаж – пес «Патрон», який залюбки розважав всіх присутніх та фотографувався з охочими. Аквагрим і команда аніматорів СВЯТО «ВООООМ» додали веселощів та запалу, а також подарували дітям незабутні враження від яскравих образів, і дозволили їм запам'ятати цей день надовго. Ароматний попкорн, смачна випічка, ніжна солодка вата дозволили дітям насолодитися справжнім смаком дитинства та створити додаткові моменти радості та щастя. Також присутні могли поласувати картоплею фрі та солодкою водичкою. За таку можливість варто подякувати Деньгівській громаді та особисто Тому Ван Гої, а також ФОП Кравченку Б.І., СТОВ «Благодатне» Марченку О.А., та керівництву ТОВ «Золотоніський бекон» (за випічку власного виробництва «Шарлотка»).

Звісно, що в такий день, діти не могли залишитись без подарунків, у придбанні яких посприяли ТОВ «ФЕС УКР» ( MacCoffee ) та Четверов С.А., Роял Фрут Гарден та Приходько С.Л, ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» та Решетняк С.А., мережа магазинів «Шарм», магазин «Сезон», магазин канцтоварів «Жменька» та «МІТа сервіс».

Час промайнув непомітно швидко, а найголовніше, мета цієї зустрічі була досягнута - подарувати дітям позитивні емоції та відволікти від буденності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора