A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Сьогодні, 9 червня 2023 року, відбулося засідання комісії з питань екології у форматі зум-конференції з обговорення питань та пропозицій щодо збереження лісового фонду України, належного захисту та відтворення лісів

Дата: 09.06.2023 12:33
Кількість переглядів: 61

✅Члени Української асоціації районних та обласних рад систематично активно обговорюють актуальні питання сьогодення. З цією метою створили робочі групи з питань актуалізації повноважень райрад. Склад робочих груп сформували відповідно до напрямків роботи постійних комісій асоціації: комісії з питань економіки та аграрної політики; з питань культури, інформаційної політики та цифрової трансформації; з питань фінансів, бюджетної та податкової політики; з питань соціальної політики; з питань екології; з питань інфраструктури та житлово-комунального господарства; з питань охорони здоров’я; з питань молоді, спорту та національно-патріотичного виховання; з питань освіти і науки.

✅Голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА був обраний координатором до робочої групи з питань екології. Напрямками діяльності якої є екологія та побутові відходи, а також корисні копалини.

✅У другій декаді червня між Українською асоціацією районних та обласних рад і Державним спеціалізованим господарським підприємством «Ліси України» відбудеться зустріч щодо співпраці. У зв’язку з цим, сьогодні, 9 червня 2023 року, відбулося засідання комісії з питань екології у форматі зум-конференції з обговорення питань та пропозицій щодо збереження лісового фонду України, належного захисту та відтворення лісів, що будуть адресовані при зустрічі керівництву ДП «Ліси України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора