A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

У пору, коли українська земля квітує буйним цвітом, а поля та сади вже радують врожаями, своє свято відзначають фермери

Дата: 19.06.2023 14:04
Кількість переглядів: 53

Це невтомні трударі, аграрії нової доби, вірні сини і доньки рідної землі, якій кожен з них віддає усі свої сили: фізичні і душевні.

 

Любов до землі, велике працелюбство, уміння об’єднати людей довкола своєї ідеї, знання з різних галузей, природній хист до підприємництва, стресостійкість та фізична витривалість – це те, з чого складається український фермер. Все це відзначили голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та начальник районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА, вітаючи фермерів Золотоніщини з їхнім професійним святом. Очільники району висловили щиру подяку й вдячність усім причетним до нелегкої фермерської справи. Побажали присутнім миру, високих врожаїв, здорового поголів’я, надійної техніки та вдалої погоди. Кращим представникам фермерських господарств вручено подяки районних та обласних рівнів.

Міцного здоров’я та завзяття. Нехай результати вашої праці викликають гордість та приносять прибутки. Мирного неба, винуватці свята, добробуту та розвитку вашим підприємствам на благо своїх родин, Золотоніського району та всієї України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора