A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

23 червня в Золотоніському міському будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби

Дата: 23.06.2023 15:12
Кількість переглядів: 64

Від районної ради державних службовців привітав голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА. В своєму вітальному зверненні керівник зазначив, що люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже їх праця є надзвичайно важливою у діалозі народу з владою. Саме від державних службовців, які наділені якостями професіоналізму, порядності, толерантності, вміють швидко і якісно приймати рішення починається довіра людей до влади. Він побажав присутнім мудрості дій, виваженості і принциповості у прийнятті рішень, міцного здоров’я, оптимізму, миру, сімейного благополуччя і подякував за відданість справі та бажання служити людям.

 


Після вітального слова відбулася урочиста частина нагородження. 
За вагомий внесок у забезпечення взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування Золотоніського району, високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків та за нагоди Дня державної служби Подяками районної ради нагороджено:


• колектив управління соціального захисту населення Золотоніської державної адміністрації Черкаської області;
• колектив Золотоніського сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області;
• колектив Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області;
• колектив Золотоніського управління Державної казначейської служби України Черкаської області;
• колектив Золотоніської державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби у Черкаській області.


З нагоди святкування Дня державної служби учасників заходу привітав вокально-інструментальний ансамбль «Дніпряни» Чорнобаївської територіальної громади.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора