A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ!

Дата: 04.07.2023 16:52
Кількість переглядів: 99

Зараз, під час дії воєнного стану, особливо важливо знати і відчувати, що у нашому районі є Закон і Порядок, що наший спокій, а також права та свободи надійно захищені. Дякуємо співробітникам Національної поліції за те, що завдяки їхній роботі ми таку впевненість маємо.

Сьогодні, користуючись нагодою, Борис ЄВМИНА привітав тих, хто вірний Присязі і служить українському народу віддано і чесно, хто робить наше життя спокійнішим і безпечнішим, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя.

Колектив Золотоніського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області (виконувач обов’язків начальника - В’ячеслав ВЖЕСНЕВСЬКИЙ) отримав Подяку Золотоніської районної ради, за вагомий внесок у забезпечення взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування Золотоніського району, високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня Національної поліції україни, а також цінний подарунковий сертифікат.

ШАНОВНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ!

У цей непростий для України час ви демонструєте високий професіоналізм, міцний дух, сміливість і мужність на своїх робочих місцях, на вулицях міста і сіл нашого району, на блокпостах та в зоні бойових дій. Кожен на своєму фронті, працюючи 24/7, ви робите все можливе і неможливе, щоб наблизити нашу ПЕРЕМОГУ! Бажаємо всім залишатися вірними обов’язку, з честю служити країні і громадянам, мати у надійному тилу люблячу родину і вірних товаришів!

 

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ!

Ми разом і ми непереможні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора