A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

14 липня 2023 року, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА взяв участь у засіданні колегії районної військової адміністрації

Дата: 14.07.2023 13:02
Кількість переглядів: 155

На порядку денному було розглянуто ряд важливих для життєзабезпечення району питань.

Про підсумки роботи органів державної виконавчої влади зі зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації у першому півріччі 2023 року доповів головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції юридичного відділу апарату Золотоніської райдержадміністрації Таїсія ЯВДОШИШИНА. Питання роботи зі зверненнями громадян знаходиться під постійним контролем, прикладаються всі зусилля щодо забезпечення всебічного неупередженого і об’єктивного розгляду та вирішення порушених у зверненнях питань.

Завідувач Золотоніського відділення Золотоніського районного відділу Державної установи «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров‘я України» Лідія СКИБА проінформувала про проведену роботу щодо підготовки місць масового відпочинку біля водойм в громадах Золотоніського району. Для оцінки загального стану води вибірково проводяться моніторингові дослідження в місцях масового відпочинку населення Золотоніського району на водних об’єктах. Лідія наголосила на тому, що в літній жаркий період значно зростає загроза виникнення гострих кишкових інфекцій та надала ряд дієвих профілактичних заходів, щоб уберегтися від харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій.

Далі члени колегії разом з головним спеціалістом відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Золотоніського РУ ГУ ДСНСУ в Черкаській області Олександром СЛЮСАРЕНКОМ обговорили загальний стан пожежної безпеки у нашому районі. Нині гостро стоїть питання щодо спалювання сухої рослинності в екосистемах, особливо в пожежонебезпечний період. За 6 місяців поточного року на території Золотоніського району виникло 24 пожежі в природних екосистемах. Золотоніським районним управління постійно здійснюється робота, щодо виявлення порушників та притягнення їх до адміністративної відповідальності. Так, протягом 2023 року було складено 7 адміністративних протоколів на порушників по статті 77-1 КУпАП.

Начальник Золотоніської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Черкаській області Юрій БАЙБУЗ проінформував присутніх про надходження податку на доходи фізичних осіб у Золотоніському районі за 6 місяців 2023 року.

Про роботу Золотоніського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області за І півріччя 2023 року на території Золотоніського району доповів начальник цього ж відділу - Василь КАТЕРУША, який більш детально зупинився на проведені протиепізоотичних заходів.

Розглядаючи кожне питання, члени колегії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи. З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора