A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

РЕЗУЛЬТАТИВНА КООПЕРАЦІЯ ДІЙ АГРАРІЇВ ТА МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ

Дата: 25.07.2023 11:19
Кількість переглядів: 57

У кожному населеному пункті Золотоніського району є проблемні відрізки доріг, які потребують ремонту та догляду. На жаль, під час війни держава не може виділяти достатньо коштів на їх обслуговування, одна з причин — усі кошти із державної скарбниці йдуть на воєнні цілі, але повністю зупиняти процес теж не можна.

Без хороших доріг дуже важко надавати якісне медичне обслуговування, проводити навчальний процес, організовувати автобусне сполучення та розвивати аграрний напрям. Тому голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА з робочим візитом відвідав Іркліївську територіальну громаду, де ознайомився з дорогами, які потребують ямкового ремонту. Роботи з ліквідації ямковості — це тимчасовий вимушений захід задля збереження покриття автодоріг від подальшого руйнування та для поліпшення безпеки руху. Дорогами місцевого значення пересуваються не тільки легкові автомобілі мешканців нашого району, а й сільськогосподарська техніка місцевих підприємств. Тому за ініціативи Почесного голови Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра ДУШЕЙКА, було прийнято рішення відремонтувати дорогу сполученням Тимченки-Кліщинці-Вереміївка-Жовнине за рахунок співфінансування агропідприємств та сільської ради. Голова райради вже провів перемовини щодо співфінансування з головою територіальної громади, керівниками підприємств та керівником Служби автомобільних доріг, тож вже найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи.

Такий результат є дуже гарним та ефективним прикладом кооперації дій аграріїв та місцевої влади. Лише об'єднавшись, можна стати непереможними.

Наразі проводимо моніторинг стану доріг, аби визначити наступні пріоритетні ділянки, які потребують ремонту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора