A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Люди у білих халатах стали символом надії на одужання, спасіння від болю, порятунку найціннішого, що є у світі – людського життя

Дата: 27.07.2023 16:32
Кількість переглядів: 54

У переддень професійного свята – Дня медичного працівника, яке тепер відзначають 27 липня, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА мав за честь привітати та відзначити представників галузі охорони здоров’я у Драбівській територіальній громаді.

Немає в світі святішої професії, аніж професія лікаря. Приємно усвідомлювати, що медичні працівники Золотоніського району, навіть в непростих умовах сьогодення, намагаються працювати якісно, не знижувати обсягів і якості медичної допомоги. У найважчі хвилини саме вони приходять на допомогу людям, здійснюючи часом неможливе, проявляючи співчуття і благородство, відповідальність і високий професіоналізм. З нагоди професійного свята, очільник району висловив присутнім слова глибокої вдячності за щоденну працю та турботу про здоров’я людей. Борис ЄВМИНА передав керівниці КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради Світлані БОЙКО медичні препарати, які допоможуть зберегти здоров’я пацієнтів, чи навіть врятувати їхні життя.

Кращі працівники медичної галузі отримали відзнаки районного та обласного рівнів.

Шановні медичні працівники, сьогодні перед вами стоять нові, більш складні й масштабні завдання, та переконаний, що завдяки багаторічному досвіду, відданості своїй справі та високим моральним принципам ви їх гідно вирішите. Бажаємо вам міцного здоров'я, родинного щастя і затишку, мирного неба і невичерпної енергії. Нехай все добро, зроблене вами з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора