A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Дата: 28.07.2023 08:36
Кількість переглядів: 63

Цього року Україна вдруге відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.

День Державності відзначається того ж дня, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси–України. Ми відзначаємо його сьогодні, 28 липня, й розуміємо, що Українській державності не 32, а понад тисяча років. І ніхто не зможе забрати у нас те, за що боролися і віками будували тисячі поколінь українців

З початком російської агресії проти України ми усвідомили наскільки цінною для нас є наша Держава, тому День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які всі працюють на нашу перемогу. Перемогу добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною. Запорукою цьому буде наша єдність – єдина обов'язкова умова збереження нашої державності.

Будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім й нашим воїнам, і все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора