A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

27 липня поточного року відбулося засідання чергової 18-ї сесії Золотоніської районної ради VІІІ скликання

Дата: 28.07.2023 17:40
Кількість переглядів: 59

27 липня поточного року відбулося засідання чергової 18-ї сесії Золотоніської районної ради VІІІ скликання, яке провів голова райради Борис ЄВМИНА. В роботі сесії зареєструвались 23 депутати із 42 обраних. Також були запрошені представники територіальних громад.

До початку самої сесії, члени постійних комісій районної ради досконало вивчили і обговорили питання та затвердили порядок денний.

Перед початком роботи, Борис ЄВМИНА виконав приємну місію - нагородив грамотами Золотоніської районної ради Людмилу ЛОСІЦЬКУ і Олексія ЧУБЕНКА за самовіддану плідну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня Конституції України. Очільник району привітав Валерія ВАСИЛЕНКА з минувшим днем народження, яке він відзначив напередодні, вручив квіти та висловив слова подяки депутатам-медикам з нагоди їхнього професійного свята.

Присутні також вшанували пам'ять захисників і цивільних українців, життя яких обірвалося в боротьбі з російськими терористами.

Депутати розпочали свою роботу на сесії з розгляду питання про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна районної комунальної власності. Далі, відповідно до порядку денного депутати розглянули і прийняли ряд рішень, що стосуються об’єктів комунальної власності, спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Золотоніського району. Затвердили проекти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних одиниць сіл Піщане та Коврайські Хутори, сіл Шабельники та Нова Гребля Піщанської сільської територіальної громади, смт. Чорнобай та села Савківка Чорнобаївської селищної ради, села Антипівка та села Бакаївка Новодмитрівської територіальної громади.

Далі депутати розглянули та затвердили програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) осіб, які здійснювали заходи з оборони та захисту територіальної цілісності, незалежності та суверенітету України, починаючи з 2014 року, та членів їх сімей на 2023-2027 роки. Розглянули та прийняли відповідні рішення щодо програми поводження з побутовими відходами у Золотоніському районі Черкаської області на 2023-2027 роки.

Наприкінці засідання сесії депутати розглянули питання про дострокове припинення повноважень двох депутатів Золотоніської районної ради VIII скликання.

По всіх питаннях, винесених на чергову сесію районної ради, депутати прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора