A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Літо - пора не лишень канікул, але й підготовки навчальних закладів району до старту нового навчального року

Дата: 31.07.2023 15:26
Кількість переглядів: 63

Одне з найважливіших і актуальних питань сьогодення дня кожного керівника району, громади чи закладу освіти - є створення безпечного освітнього середовища для дітей та організація якісного і, що саме головне, очного навчання учнів.

Голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом з головою Драбівської територіальної громади Світланою ОРЕЛ оглянули укриття одного із навчальних закладів громади, обговорили основні вимоги щодо його оснащення, аби до нього можна було евакуювати дітей під час повітряної тривоги в період освітнього процесу. Разом обговорили проблеми, які можуть виникнути в процесі облаштування та шляхи можливого їх вирішення.

Також у ході робочого візиту, було оглянуто процес виконання робіт по ремонту частини фасаду Драбівського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка- гімназія» з збільшенням розміру і кількості водоприймачів, призначених для збору дощової і талої води, яка потрапляє у тріщини біля фундаменту. Наслідком цього є його руйнування. Тривале затікання води частково вимило стіни та фундамент та призвело до обсипання штукатурки.

Нині у Драбівській громаді активно проводяться ремонтні та підготовчі роботи, аби новий навчальний рік розпочати у затишних приміщеннях.

Продовжуємо разом дбати про комфорт та безпеку, позаяк переконані, здобуття якісної освіти неможливе без комфортних та безпечних умов. Адже, наші юні жителі – це наше майбутнє, яке відбудовуватиме Україну та робитиме все для її процвітання після Перемоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора