A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Генератори напоготові: у Комунальному підприємстві «Драбівські теплові мережі» готові до нового опалювального сезону

Дата: 08.09.2023 11:33
Кількість переглядів: 61

Минулорічна зима була  складною для всієї України. Наразі ми маємо більш стабільний стан енергетичної галузі. Однак, зважаючи на постійні ракетні обстріли по території нашої держави, варто бути готовими до будь-якого сценарію.

       Голова Золотоніської райради робить все можливе для стабільної роботи інфраструктури саме нашого району. Черговим кроком у цьому найважливішому напрямку стало забезпечення двома сучасними генераторами європейських стандартів потужністю 160 кВт та  50 кВт Комунального підприємства «Драбівські теплові мережі», яке підпорядковане Золотоніській районній раді. Допомогу підприємству надали польські волонтери, за сприяння Департаменту будівництва Черкаської обласної державної адміністрації.

      В умовах відсутності електропостачання, перепідключення обладнання до автономного джерела живлення дозволить звести до мінімуму перерви у наданні послуг з теплопостачання.

      Наразі найпотужніший дизель-генератор перебуватиме на одній із котелень селища Драбів, яка є найбільшою за своєю потужністю (протяжність мереж майже 8,2 км). Інший розташований на котельні протяжністю 1 км.

       Наразі альтернативні джерела енергії тестують та одночасно готують до опалювального сезону. Робітники підприємства працюють посилено, аби в холодний сезон в умовах війни було тепло у лікарнях, школах, дитсадочках та інших бюджетних установах.

       Підприємство вдячне за підтримку,  яка дозволить підвищити стійкість до блекаутів.

       В єдності - наша сила!

       Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора