A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ДЯКУЄМО, ЩО ЗАВЖДИ ПОРУЧ!

Дата: 15.09.2023 12:52
Кількість переглядів: 61

17 вересня, своє професійне свято відзначають ті, котрі за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, ті, зброя яких - це фаховість, відвага, мужність та велике бажання допомагати людям. З цієї нагоди голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом зі своєю заступницею Валентиною ЯРОШ завітали до 8 Державної пожежно-рятувальної частини Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Черкаській області, де відбувся урочистий захід з нагоди професійного свята.

– Ваша служба, без сумніву, одна з найнебезпечніших і в мирний час, і сьогодні - в умовах російсько-української війни. Бо це і робота в екстремальних умовах, і ризик для життя, а головне – відповідальність за життя інших людей. Рятувальники щоденно стоять на сторожі спокою наших мешканців. Велика вдячність вам за наполегливу працю і відвагу, – сказав у вітанні голова райради. Побажав міцного здоров’я, легкої служби і всім нам швидкої перемоги над рашистським агресором та миру українській землі.

За сумлінну працю, значний особистий внесок у справу захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, самовідданість, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника голова вручив Почесні грамоти Золотоніської районної ради та подарунки.

Нагороди отримали:

🔸Бандура Олександр Олександрович – головний майстер-сержант служби цивільного захисту;

🔸Пацерук Олександр Ігорович – головний майстер-сержант служби цивільного захисту;

🔸Олексійчук Ольга Олексіївна – фахівець (з матеріально-технічного забезпечення) 1 категорії 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Черкаській області;

🔸Параконий Олександр Іванович – головний майстер-сержант служби цивільного захисту;

🔸Кучеренко Руслан Вікторович – сержант служби цивільного захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора