A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ ЗАВЕРШИЛИ ХОРОШИМИ СПРАВАМИ

Дата: 18.09.2023 09:51
Кількість переглядів: 68

Війна, яку розпочали рашисти, руйнує не лише українські міста, а й дитячі долі. Тому дуже важливим є турбота про маленьких українців, особливо тих, які позбавлені батьківської опіки, дітей з особливими освітніми потребами, дітей з прийомних сімей та інших.

15 вересня голова Золотоніської районної ради Борис Євмина, разом з головою фракції «ЧЕРКАЩАНИ», депутатом обласної ради Олександром Коваленком та приватним підприємцем Олександром Климчуком, його сином Владиславом, які й надали фінансову допомогу, здійснили робочу поїздку до двох навчальних закладів Золотоніщини. Під час робочого візиту до Комунальних закладів «Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради» (директор – Оксана Даценко) та «Золотоніська спеціальна школа Черкаської обласної ради» (директор – Тетяна Сахно) гості поспілкувалися з керівниками установ та їх вихованцями, яким передали комплекти білизни на вікову категорію 6-12 років, а також новий одяг для зимового сезону, серед якого – куртки, спортивні костюми, теплі сорочки, та багато іншого.

 

Ці діти дуже щирі та чуйні, адже вони понад усе хочуть мати безхмарне дитинство. І ми повинні робити все можливе, щоб життя дітлахів було щасливим. Маємо надію, що завдяки цьому подарунку освітній процес для них стане ще зручнішим та ефективнішим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора