A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

На днях відбувся форум «Український спротив: Черкащина»

Дата: 09.10.2023 08:52
Кількість переглядів: 48

На днях відбувся форум «Український спротив: Черкащина», в якому взяли участь голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та його заступниця Валентина ЯРОШ.

Метою цього заходу було шляхом дискусій знайти варіанти розв'язання проблем, які маємо на сьогодні. На заході обговорили нагальні та важливі для нашої держави питання, зокрема те, як комунікувати зі світом на користь України, порушили і питання соціальної адаптації та медико-психологічної реабілітації ветеранів на Черкащині.

Під час форуму представники ОВА, обласної ради, члени ради Черкаської обласної організації ВО “ЧЕРКАЩАНИ” та БФ "МХП-Громаді" вручили військовим із різних частин 200 дронів-камікадзе із моніторами та пультами управління. Дрони справді рятують життя українським захисникам. Адже краще підняти дрон в небо і виявити ворога, ніж відправити групу розвідки, яка може потрапити в засаду, підірватися на мінах, розтяжках тощо.

Учасникам форуму також вручили почесні грамоти від ОВА й обласної ради за активну громадську діяльність та волонтерство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора