A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

27 жовтня відбулося засідання 19 сесії Золотоніської районної ради VIII скликання, яке відкрив і провів голова райради Борис ЄВМИНА

Дата: 27.10.2023 13:55
Кількість переглядів: 74

 

Пленарному засіданню передувала конструктивна робота народних обранців у п’яти постійних депутатських комісіях, у яких обговорено 25 питань, що увійшли до сформованого порядку денного. Відкривши сесію, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА запропонував ушанувати хвилиною мовчання пам'ять захисників та захисниць, цивільних українців, життя яких обірвалося в боротьбі з російськими окупантами.

На сесії було заслухано інформацію Золотоніської окружної прокуратури про стан законності боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Золотоніського району.

Левова частка прийнятих рішень у ході засідання стосувалася майнових питань. Зокрема, передачі в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ міста Золотоніського району, затвердження договору оренди та ін.

На пленарному засіданні були розглянуті питання встановлення тарифів на теплову енергію Золотоніському комунальному підприємству «Райтеплоенергія» (Садовий проїзд, 5).

Присутні розглянули проекти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних утворень сіл Шрамківської та Золотоніської територіальних громад.

Затвердили обранці також чотири нові місцеві програми – програму розвитку краєзнавчого руху в Золотоніському районі на 2023-2025 роки, районну комплексну програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на період 2023 – 2025 роки, програму розвитку інформаційного простору Золотоніського району на 2024 - 2026 роки, програму підтримки діяльності органів виконавчої влади на 2024 рік.

Наприкінці пленарного засідання депутати районної ради ухвалили текст Звернення до Президента України - Верховного Головнокомандувача Збройних сил України, голови Верховної Ради України, Кабінету міністрів України щодо підтримки Збройних Сил України та недопущення вилучення з доходів місцевих бюджетів військового ПДФО.

Голова райради виконав приємну місію, нагородив за активну життєву позицію та волонтерську діяльність Почесною грамотою Черкаської обласної ради депутата VIII скликання Ларису ГЛОБУ.

В цілому робота сесії була конструктивною. З обговорюваних питань прийнято відповідні рішення.

Всі рішення 19 сесії районної ради будуть опубліковані на офіційному вебсайті Золотоніської районної ради у встановлені чинним законодавством терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора