A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Вчорашній вечір виявився напрочуд багатим на спілкування

Дата: 02.11.2023 13:20
Кількість переглядів: 61

Голова Золотоніської районної ради разом із громадською діячкою Дар’єю ПОТАПЕНКО та депутатом Новодмитрівської сільської ради Вікторією ЯРЕШКО продовжили відвідування сімей Домантівського старостинського округу. Передусім завітали повторно з подарунками до родини Олени КОРОТКОЇ та Наталії ПРАДОШ.

Дітки Олени із великим нетерпінням чекали на гостей, знаючи, що ті завітають не з пустими руками. Малеча залюбки розповіла про власні успіхи у школі та улюблені заняття поза нею. Захоплююче лунали історії й про нещодавнє святкування Хеловіну.

Господиня дому залюбки провела екскурсію будинком, в якому по-домашньому вирував запах щойно приготованих пиріжків для малечі, показала нещодавно збудовану котельню, яка під час минулого візиту була в процесі облаштування. Тож нині у будинку функціонує сучасний твердопаливний котел тривалого горіння, який дарує тепло та затишок родині.

Під час спілкування з Наталією ПРАДОШ голова райради поцікавився нагальними для родини проблемами і їх першочерговими потребами. Як виявилося, семимісячне немовля має захворювання, яке потрібно активно лікувати під наглядом спеціалістів. Тому було прийняте рішення організувати зустріч з обласним дитячим лікарем, який проведе комплексне обстеження для дівчинки.

У ході поїздки відвідали і молоду пару, яка нещодавно з трьома дітлахами переїхала на теперішнє місце проживання із села Благодатне. Найменша донечка народилася передчасно, та нині їй вже шість місяців: дівчинка активно розвивається і набуває нових навичок. Наразі родина активно облаштовує побут та займається впорядкуванням юридичних справ. Подружжя разом із дітьми отримали допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, побутової хімії та іншого.

Чужих дітей не буває, адже всі вони – маленькі члени нашого суспільства, громадяни нашої країни. Так вважає і родина волонтерів Оксана ЛАЗЕБНІК, її невістка Анжеліка та син Іван ШЕРЕМЕТА, які надали вагому допомогу родинам Домантівського старостинського округу.

Майбутнє кожної нації – це діти, тому дуже важливо, якими вони виростуть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора