A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

17 листопада у затишній залі зібрались керівники району, а також ті хто розумом і руками, серцем і душею та з великою любов’ю ставляться до землі, та забезпечують добробут держави - працівники сільського господарства

Дата: 20.11.2023 09:47
Кількість переглядів: 40

Голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та начальник районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА висловили шану і подяку тим, хто своєю щоденною та сумлінною працею забезпечує населення продуктами харчування, підтримує наших захисників та наближає Переможний мир.

За традицією всім присутнім у залі запропонували скуштувати запашний коровай з урожаю 2023 року, який пахне медом, сонцем, рясними дощами та ланами.

За досягнення у сфері сільського господарства кращі трударі сільськогосподарської галузі були нагородженні районними відзнаками.

Спасибі кожному за працю, нехай буде бережена Богом наша земля, нехай засівається збіжжям, а не ворожими бомбами. Божої охорони кожному воїну, спокою і мирного неба жителям Золотоніського району та всієї України, можливостей для розвитку підприємствам, благополуччя кожній родині!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора