A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

УКРАЇНСЬКА ДУША У ЗВУКАХ ПРАДАВНЬОЇ МЕЛОДІЇ

Дата: 21.11.2023 15:52
Кількість переглядів: 39

Сріблиться інеєм потьмяніла трава, яскравими блискітками палають червоні кетяги горобини. Сьогодні особливо гучно лунає мелодія української бандури: шириться, росте, розливається на просторах села Великий Хутір, де мешкає Заслужений працівник культури України, член Національної спілки кобзарів та Національної спілки майстрів народного мистецтва України – Михайло Дмитрович Коваль. Бог нагородив його багатьма чеснотами й великим талантом. Михайло Дмитрович згуртував любителів пісні, заволодівши серцями глядачів. Нині він є керівником двох колективів, які були створені ним, а саме: народного фольклорного колективу «Надвечір’я» та дитячого фольклорного колективу «Дударик».

Сьогодні, у теплій атмосфері свята, заступниця голови Золотоніської райради Валентина ЯРОШ та заступник начальника Золотоніської районної військової адміністрації Богдан ВОЗНЯК привітали з ювілейним днем народження славного жителя Золотоніського краю та вручили спільну Почесну грамоту Золотоніської районної ради та Золотоніської районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у збереження, поширення, відтворення звичаїв та обрядів рідного краю та з нагоди 75-річчя від дня народження.

Шановний Михайле Дмитровичу, сили духу Вам, відмінного здоров’я та невичерпної спраги до життя. Дякуємо за Вашу творчість! Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожна мить сьогодення дарує приємні враження та світлу надію на мирне майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора