A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Жінка з нелегкою долею, але з щирим серцем та милосердною душею

Дата: 22.11.2023 09:56
Кількість переглядів: 45

Життя мешканки селища міського типу Чорнобай Світлани ПАВЛОВОЇ одного дня змінилося з діагнозом – лейкоз або рак крові IV стадії. Хвороба, увірвалась зненацька та агресивно. Страшна та підступна недуга ослабила організм Світлани, забрала здоровий колір обличчя, волосся та фізичну силу, але знаємо точно, що силу волі та прагнення жити у жінки йому не забрати.

Пані Світлана під час зустрічі з громадською діячкою Дар’єю ПОТАПЕНКО в КЗ «Черкаський обласний онкологічний диспансер», розповіла історію свого життя. Жінка проходить дороговартісний курс лікування та мешкає у будинку, де немає опалення. Забезпечити теплом приміщення їй не вдається, бо жінка отримує щомісячну пенсію у розмірі 3 тис. грн. Цього недостатньо для того, щоб повноцінно жити та лікуватись. Вона перенесла вже безліч курсів хіміотерапії, тому зупинитись означатиме лише одне – віддати її майбутнє та життя в руки раку!

Попереду новий етап боротьби. Ми всі віримо у її одужання, тому нам лишається тільки підкріплювати цю віру добрими вчинками.

Голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом із Дар’єю ПОТАПЕНКО днями відвідали Світлану, поцікавились її станом здоров’я, подарували обігрівач та вручили іншу, таку ж важливу для жінки допомогу.

Вона молиться за кожного свого помічника і прохає Бога віддячити всим небайдужим людям здоров'ям, а ми всі молимось за її одужання. Нехай Господь Бог оберігає і посилає сили та енергію жінці в боротьбі з недугою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора