A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

23 листопада голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА взяв участь у роботі колегії, яку провела начальниця районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА

Дата: 24.11.2023 09:46
Кількість переглядів: 66

На порядку денному було розглянуто п’ять питань. 

🔹У межах цієї зустрічі присутні були проінформовані про стан виконання в районі постанови Кабінету Міністрів України від 08.10.2008 № 905 «Про затвердження Порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей».

🔹Учасники зосередили особливу увагу на питанні про діяльність реабілітаційних центрів (відділень) в структурі кластерних лікарень Золотоніського району.

🔹Присутні детально опрацювали питання забезпечення безпеки дорожнього руху під час ускладнення погодних умов у осінньо-зимовий період та попередження скоєння дорожньо-транспортних пригод. Адже саме в цей період більшість дорожньо-транспортних пригод зумовлена особливостями кліматичних умов: зниження температури, погіршення видимості через снігопади, заметілі, коротку тривалість світлої пори доби та ін.

🔹Заслухали інформацію про підсумки виконання районного бюджету за 9 місяців 2023 року та опрацювали питання щодо дотримання вимог законодавства з питань боротьби з корупцією за підсумками І півріччя 2023 року.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора