A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Шановні колеги, депутати місцевих рад, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 13:53
Кількість переглядів: 22

Наше з вами головне завдання - працювати на благо територіальних громад та відстоювати їх інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики та прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить й новий досвід.

Особливі слова подяки ветеранам органів місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.

Усім причетним до цього свята, хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра.

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за роботу, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот!

Родинного тепла, стійкості і віри в нашу Перемогу!

 

З повагою

голова Золотоніської районної ради

Борис ЄВМИНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора