A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

НА ЗУСТРІЧІ З КЕРІВНИКАМИ ГРОМАД ЗОЛОТОНІЩИНИ - ПРО ДИНАМІКУ НАДХОДЖЕНЬ ДОХОДІВ ДО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ

Дата: 12.12.2023 16:24
Кількість переглядів: 72

Голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом з начальником районної військової адміністрації Іриною ТЕРНОВОЮ, взяли участь у робочій зустрічі з керівниками територіальних громад.

На початку заходу начальник Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Юрій Байбуз зазначив, що ця зустріч обумовлена покращенням взаємодії між органами ДПС та територіальними громадами в частині адміністрування податків на відповідних територіях.

За словами Юрія БАЙБУЗА по Золотоніському району за 9 місяців 2023 року темп росту надходжень ПДФО із заробітної плати становить 110, 2 відсотка. А темп росту ПДФО з доходів інших, ніж заробітна плата по територіальним громадах становив 140, 6 відсотків.

Разом із тим, посадовець озвучив резерв надходжень ПДФО за рахунок підвищення зарплати, ПДФО із орендної плати за орендовані земельні частки (паї) та резерви надходжень ПДФО із заробітної плати по ризикових сільгосппідприємствах у розрізі територіальних громад Золотоніського району.

Зважаючи на результати, Юрій Байбуз акцентував увагу присутніх на тому, що стабільний темп росту доходів та виконання розписів прямо залежать від розширення бази оподаткування на місцях та за рахунок спільної роботи фахівців Головного управління ДПС у Черкаській області та керівників територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора