A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

«Без минулого, немає майбутнього», – говорить народна мудрість

Дата: 20.12.2023 13:00
Кількість переглядів: 130

20 грудня – День вшанування пенсіонерів і ветеранів системи МВС та Національної поліції України. За їх плечима неоціненний досвід, яким вони наразі діляться з молодими колегами.

Сьогодні в актовій залі Золотоніського районного відділу поліції в Черкаській області вітали ветеранів – правоохоронців, які впродовж багатьох років свого життя з честю та гідністю стояли на захисті прав та свободи українського народу, захищаючи від протиправних посягань та злочинності.

Багато теплих слів на адресу ветеранів пролунало від заступниці голови Золотоніської районної ради Валентини Ярош. «Ви знаходячись на заслуженому відпочинку, продовжуєте і надалі займати активну життєву позицію. Дякую вам за багаторічну та самовіддану службу! Ваш досвід не зник без сліду, а передався молодому поколінню. Яке завжди непохитно стоятиме на захисті конституційних прав і свобод громадян, гідно і чесно буде виконувати свій обов’язок», – сказала заступниця.

Вона також вручила членам Золотоніської міськрайонної спілки ветеранів МВС України Подяки голови Золотоніської районної ради та подарунки.

💐Тож бажаємо Вам, шановні ветерани, завжди залишатися на передовій життя. Адже Ви так потрібні Україні! Для піднесення патріотизму, відродження моральних цінностей і благородних почуттів, для виховання глибокої поваги до джерел народної звитяги, діянь наших дідів і батьків.

Міцного здоров’я та довголіття, достатку та злагоди, поваги та душевного спокою, родинного благополуччя, мирного неба та нашої спільної Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора