A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ВІДБУЛАСЯ ОСТАННЯ В ЦЬОМУ РОЦІ СЕСІЯ ЗОЛОТОНІСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 21.12.2023 13:36
Кількість переглядів: 116

21 грудня 2023 року під головуванням голови Золотоніської районної ради Бориса ЄВМИНИ відбулось засідання чергової 20-ї сесії Золотоніської районної ради VIII скликання, на розгляд якого було включено 11 питань порядку денного.

Перш ніж приступити до розгляду питань, присутні схилили голови, вшановуючи хвилиною мовчання пам'ять загиблих у загарбницькій війні з російським агресором.

Далі керуючий справами Золотоніської районної ради презентував зміни до плану роботи районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік. Також депутати затвердили районний бюджет Золотоніського району на 2024 рік, заслухавши інформацію начальника фінансового управління Золотоніської РВА.

Одноголосними рішеннями затвердили проекти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних одиниць сіл: Бирлівка, Перше Травня та Мойсівка Шрамківської сільської територіальної громади.

Розглянули народні обранці питання й щодо встановлення тарифів на теплову енергію для споживачів комунального підприємства «Драбівські теплові мережі».

На пленарному засіданні також було затверджено програму розвитку фізичної культури і спорту в Золотоніському районі на 2024-2026 роки та розглянуто питання про дострокове припинення повноважень депутата Золотоніської районної ради VIII скликання СКОПИЧ Оксани Василівни.

По завершенню пленарного засідання голова райради подякував депутатському корпусу за плідну роботу протягом року на благо району та всієї України. "Маємо й надалі працювати так само злагоджено і в єдності заради Перемоги! Нехай єдність та взаємодопомога і надалі будуть нашим щитом, а Різдвяна зірка осяє шлях до Перемоги!" - зазначив Борис ЄВМИНА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора