A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

26 січня під головуванням голови районної ради Бориса ЄВМИНИ відбулася двадцять перша сесія Золотоніської районної ради VIII скликання

Дата: 26.01.2024 13:24
Кількість переглядів: 58

Розпочалося сесійне засідання з хвилини мовчання в переддень пам'яті жертв Голокосту, також присутні у шанобливому мовчанні скорботно згадали всіх загиблих у війні росії проти України.

В рамках сесійного засідання депутати взяли до відома інформацію Золотоніської окружної прокуратури про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Золотоніського району. Розглянули питання й щодо виконання бюджету Золотоніського району за 2023 рік та внесли зміни до певних рішень райради, які стосуються районного бюджету як на 2023, так і на 2024 роки.

З метою аналізу виконання діючих програм заслухано звіт про виконання Програми розвитку та підтримки медичних закладів та установ соціального захисту Золотоніського району, який підготував один із структурних підрозділів Золотоніської РВА.

Розглянули й ряд інших визначених порядком денним питань, зокрема питань майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Золотоніського району.

Наприкінці засідання голова Золотоніської районної ради повідомив, що завдяки співпраці з Черкаським обласним комунальним підприємством «Фармація», у Золотоніському районі невдовзі почне курсувати мобільний аптечний пункт. Мобільні аптеки працюватимуть у вигляді транспортного засобу та виключно у сільській місцевості, де відсутні стаціонарні аптечні пункти. Це дозволить розв’язати питання доступності купівлі ліків у селах.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному вебсайті Золотоніської районної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора