A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Комунальний заклад «Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради» є заповітним місцем для росту, навчання, оздоровлення та виховання дітей

Дата: 30.01.2024 15:22
Кількість переглядів: 116

Він унікальний тим, що, окрім знань, забезпечує ефективним лікуванням дітей із захворюваннями органів верхніх дихальних шляхів. Зараз в санаторній школі навчається 285 діток (проєктна потужність закладу – 300). Частина з них безпосередньо проживає тут у період навчального року.

       Сьогодні з робочим візитом тут побували голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та депутат Черкаської обласної ради Григорій ПЛІЧКО, ознайомившись з особливостями роботи, обладнанням, матеріально-лікувальною базою та колективом.

       Під час зустрічі  керівниця комунального закладу Оксана ДАЦЕНКО продемонструвала «Клас безпеки», який був відкритий за сприяння Григорія ПЛІЧКА. Оглянули й ремонт укриттів. Відвідали харчоблок та пральню,  де теж за сприяння депутата обласної ради були встановлені посудомийна та потужна пральна машини, що значно полегшать побутові турботи. Оксана ДАЦЕНКО ознайомила з роботою фізіотерапевтичного кабінету, розповіла про різні методи лікування, про проблеми та плани закладу на перспективу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора