A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Херсонська область перебуває під цілодобовими обстрілами російських військових

Дата: 02.02.2024 10:30
Кількість переглядів: 105

У населених пунктах Бериславського району зруйновані та пошкоджені будинки, лікарні, навчальні заклади та адміністративні будівлі. Вся прибережна лінія цього району повністю під обстрілами артилерії, літаків, КАБів. Попри небезпеку та постійні загрози тут і досі лишаються люди.

🔸У зв’язку зі значним погіршенням гуманітарної та безпекової ситуації у прифронтовій зоні Бериславського району Херсонської області, до Золотоніської районної ради звернулося керівництво Бериславської райради з проханням надати допомогу у вигляді продуктів харчування для забезпечення єдиного вцілілого медичного закладу, на лікуванні у якому цілодобово перебуває понад сто пацієнтів з майже всіх населених пунктів району.

🔸Тому вчора голова Золотоніської районної ради Борис Євмина вирушив із гуманітарним вантажем на південь України. Спільними зусиллями Чорнобаївської (керівник - Любивий С.В.) та Іркліївської (керівник - Писаренко А. М.) територіальних громад, директора СТОВ «Воля» в особі Головка О. І., СТОВ «Дніпро» в особі Душейка П.Г. вдалося зібрати велику кількість картоплі, моркви, буряка, та цибулі. Вихованці комунального закладу «Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради» підготували різні смаколики та обереги.

🔸Окрема подяка за наданий транспорт керівнику ПП «Агроспецпроект» Усу І. І.

🔸Маємо надію, що ця продовольча допомога слугуватиме швидкому одужанню пацієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора