A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Зеленський обговорив підтримку бізнесу та аграріїв на Черкащині

Дата: 06.02.2024 08:59
Кількість переглядів: 29

       05.02.2024 року у Черкасах відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, у якому взяли участь Президент України Володимир Зеленський, перший віце-прем’єр-міністр України Юлія Свириденко, міністр аграрної політики Микола Сольський, керівництво Черкаської обласної військової адміністрації та інші. У засіданні Конгресу за допомогою засобів відеоконференцзв’язку взяв участь й голова Золотоніської районної ради Борис Євмина.

       Хвилиною мовчання учасники засідання вшанували пам’ять усіх, хто віддав своє життя за волю і незалежність України, всіх безневинних жертв російського терору.

       Порядок денний заходу був присвячений двом ключовим темам. Однією з них стала тема передумов подальшого розвитку аграрного сектору.  Другою – питання кадрового забезпечення підприємств в умовах війни.

       На завершення, відбувся відкритий діалог з бізнесом у форматі питання-відповідь, щодо ведення підприємницької діяльності період війни. Адже підтримка роботи українського бізнесу – важливе завдання для забезпечення економічної спроможності нашої країни протистояти викликам війни.

       Порушуючи вагомі для нашого регіону питання, що стосуються економічного розвитку Черкаської області, присутні мали можливість отримати зворотній зв’язок з керівниками і представниками профільних міністерств, почути вичерпні відповіді щодо реального вирішення проблем та скоординувати подальші спільні дії для подальшого розвитку Черкащини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора