A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Голова Золотоніської районної ради забезпечив значною кількістю одноразового медичного приладдя комунальне некомерційне підприємство «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золотонісьої міської ради

Дата: 08.02.2024 13:07
Кількість переглядів: 44

Ми ретельно відстежуємо усі джерела інформації, зокрема, вивчаємо прохання та зауваження жителів Золотоніського району. Чимала кількість його жителів бідкаються, що їм доводиться самостійно закуповувати значну частину елементарних медичних засобів, які призначають лікарі. І навіть, найпростіші речі, такі як захисні бахили та маски, доводиться буквально розшукувати протягом усього дня.

У зв’язку з цим голова Золотоніської районної ради забезпечив значною кількістю одноразового медичного приладдя комунальне некомерційне підприємство «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золотонісьої міської ради, що дозволить пацієнту при зверненні до закладу за медичною допомогою не купувати певне одноразове приладдя. Тут у великих кількостях стерильні покриття та серветки, маски, системи, шприци, халати, канюлі — загалом 15 позицій.

Ця допомога є надзвичайно необхідною для пацієнтів лікарні, допомагаючи їм  відновитися після хвороби чи травми, що дуже важливо для їхнього швидкого повернення до активного життя.

Крім того, ця допомога також дозволяє зберегти відповідні резерви для надання медичної допомоги у надзвичайних ситуаціях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора