A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ПЕРЕМОГА ЗДОБУВАЄТЬСЯ У БОЮ, НА ПЕРЕДОВІЙ. А КУЄТЬСЯ ВОНА В ТИЛУ

Дата: 15.02.2024 09:03
Кількість переглядів: 34

Золотоніська районна рада на постійній основі співпрацює із волонтерами Гельмязівської територіальної громади, які безперебійно трудяться, щоб максимально забезпечити потреби наших захисників.

14 лютого голова районної ради Борис Євмина за сприяння фонду "Допомоги та Надії" передав близько 10 ящиків окопних свічок, маскувальні сітки та матраци волонтеру Валерію Пустовіту, маршрут якого є незмінним. Отримавши запити від бійців, із напакованим мікроавтобусом усім необхідним він прямує у різні куточки фронту, де несуть службу наші земляки.

Під час візиту стали свідками зворушливої події. Маленька мешканка села Гельмязів принесла власні кошти на потреби армії, які їй подарували на день народження. Коли перед нею постала дилема: які ж подарунки вона хоче отримати на свято, вона не довго думаючи вирішила, що найбільше хоче миру і закінчення війни нашою перемогою.

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну ініціативні мешканці Гельмязівської громади згуртувалися, щоб допомагати військовим. Зібрала всіх людей разом волонтерка Марія Гобунова в себе на подвір’ї. І поки наші славні воїни стійко тримають фронтові рубежі та проявляють саможертовність, місцеві волонтери кожного дня плетуть сітки, збирають та відправляють медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни для військових. А також одяг, солодощі, іграшки, для цивільних сімей, які втратили свої домівки чи перебувають в складних життєвих умовах внаслідок російської агресії.

Близько двадцяти чоловіків, які мають величезне бажання і розуміння, що можуть бути корисними для фронту на мирній Золотоніщині почали виготовляти власноруч будівельні скоби. Небайдужі мешканці побудували приміщення з усім необхідним устаткуванням для роботи з металом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора