A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ТРИМАЄМО ГУМАНІТАРНИЙ ФРОНТ РАЗОМ

Дата: 22.02.2024 11:04
Кількість переглядів: 49

Золотоніський район завзято підтримує південну частину України у боротьбі проти російської агресії, проявляє солідарність з населенням Бериславського району та докладає всіх зусиль, щоб допомогти у важливих питаннях його життєдіяльності.

Чергову благодійну допомогу, до єдиного вцілілого медичного закладу у Бериславському районі, відвіз голова Золотоніської районної ради Борис Євмина. Лікарняна установа отримала продукти харчування, серед яких: капуста, морква, цибуля, буряк, картопля, крупи та олія, а також певні медичні засоби.

Дякуємо тим хто прийняв та приймає участь у допомозі громадянам нашої країни, дякуємо мешканцям нашого району за оперативний збір, за координацію з очільниками територіальних громад.

Неабияку допомогу надали: Чорнобаївська територіальна громада (голова - Любивий С. В.) та Іркліївська (голова - Писаренко А.М.), СТОВ «Дніпро» в особі Душейка П.Г., ФГ «Мрія» в особі Ткалича М. В., ПП «Агроспецпроект» в особі Уса І. І. та БО «Фонд допомоги та надії» в особі Усової О.І.

Не втрачаймо й надалі натхнення до наближення перемоги вільної та незалежної України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора