A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ПЕРЕМОГУ ЧЕКАЄМО – АРМІЇ ДОПОМАГАЄМО

Дата: 27.02.2024 14:58
Кількість переглядів: 30

Вже 734 день повномасштабного вторгнення. Просто неможливо уявити яку втому і виснаження, страх і сум за рідними відчувають військові на фронті, коли ми всі навіть в цивільному житті зі всіма благами вже вимотані нею. Але в нас немає іншого вибору, ми маємо йти вперед і робити все можливе, аби бути надійною опорою для наших захисників.

Сьогодні передали волонтерам Гельмязівської територіальної громади Валерію Пустовіту та Марії Горбуновій окопні свічки, які були власноруч виготовлені учнями Черкаської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 5 Черкаської міської ради Черкаської області.

На сьогодні альтернативи окопним свічкам, на жаль, немає. Вони горять від двох годин до семи, а деякі й більше. За цей час можна багато чого зробити: підсушити одяг, зігріти руки, зробити каву, розігріти банку тушкованки та перекусити. А окопні свічки, зроблені дитячими руками, мають у собі особливу силу – чистих помислів і безмежної віри в перемогу.

Разом з цим передали і лікарські засоби, які разом із свічками отримали від БО « Фонд допомоги та надії ». Різні медичні розчини, таблетки, калоприймачі для лежачих хворих, кисневі маски, які застосовуються як при транспортуванні військових на короткий проміжок часу, так і для тривалої кисневої підтримки та багато іншого.

Віримо й працюємо заради перемоги, життя та здоров’я наших людей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора