A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

«Моя хата не скраю, моя хата всюди» - під таким девізом працюють волонтери Гельмязівської територіальної громади

Дата: 05.03.2024 14:55
Кількість переглядів: 34

Коли йдеться про добру справу, а саме про підтримку ЗСУ, вони не стоять осторонь, а діють як один єдиний механізм. Розуміють один одного навіть без слів. Робота виконується швидко, скоби виготовляються надійні. Все настільки вивірено, що можна взагалі не турбуватись: тил не підведе! Складнощі та важка праця не лякають волонтерів, а їх умотивованість підштовхнула й Драбівську територіальну громаду на створення власного виробництва, аби надавати ту важливу допомогу, яку на жаль, не можна надати на рівні держави. Ковалі Драбівської територіальної громади передали вже 4000 скоб на передову.

На знак подяки за активну громадянську позицію та вагому допомогу у виготовленні скоб для захисників України голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та його заступниця Валентина ЯРОШ нагородили подяками під час активного обробляння металу молотами тих осіб, шлях яких націлений на благородну місію - допомагати тим, кому сьогодні важко.

Нині запити на скоби від військових вдвічі перевищують потужності волонтерів. Тому цінним подарунком, який вручив голова райради, за фінансової підтримки директора СТОВ «Агроко» Ігоря ПОТАПЕНКА, став 1 км арматури діаметром 10 мм. Це дозволить виготовити 2000 скоб, які можна використати для спорудження понад 20 бліндажів на передовій.

За весь період роботи вони отримали від військових сотні фотозвітів та ще більше слів вдячності. Тож говорять, що працюватимуть і далі, допоки у цьому буде потреба.

Мабуть, всіх слів подяки буде замало, щоб висловити вдячність цим неймовірним людям, які не зупиняються ні на мить в допомозі у спільній боротьбі з російськими окупантами.

Лише разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора