A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Борис ЄВМИНА прозвітував про роботу районної ради за 2023 рік

Дата: 26.04.2024 15:07
Кількість переглядів: 30

26 квітня 2024 року під головуванням голови Золотоніської районної ради Бориса ЄВМИНИ відбулась чергова двадцять друга сесія районної ради VІІІ скликання. Розпочалося сесійне засідання з вшанування пам'яті про громадян, які загинули, долаючи полум'я над зруйнованим атомним реактором Чорнобильської АЕС. З нестихаючим болем у серцях присутні також скорботно згадали всіх загиблих у війні росії проти України.

На початку сесії Борис ЄВМИНА прозвітував про роботу районної ради за 2023 рік, зокрема, зазначивши: «У цих складних умовах депутатський корпус та апарат Золотоніської районної ради працювали злагоджено і конструктивно, скеровуючи свої зусилля насамперед на напрямки, що визначають потреби воєнного часу та на виконання повноважень, які передбачені Законом «Про місцеве самоврядування в Україні». Звіт голови районної ради попередньо розглядався на постійних депутатських комісіях, де народні обранці мали змогу безпосередньо поставити очільнику району ті чи інші запитання та отримати вичерпні відповіді. Тому після представлення звіту запитань від присутніх до доповідача не було.

Потому депутати проголосували за внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2023 № 20-5/VIII «Про районний бюджет Золотоніського району на 2024 рік». Крім того, у процесі голосування ухвалили й питання про управління об’єктами районної комунальної власності. Розглянули питання про безоплатне прийняття основних засобів до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міста Золотоніського району Черкаської області.

Під час опрацювання сесійних питань, депутати одноголосно підтримали звернення, адресоване до Верховної Ради України щодо встановлення державної нагороди України – орден Тараса Шевченка.

Без зауважень районні обранці внесли зміни до рішення Золотоніської районної ради від 18.11.2022 №14-1/VIII, що стосуються створення районного матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій. Також затвердили програму розвитку закладів охорони здоров'я Золотоніського району.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному вебсайті Золотоніської районної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора