A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ВДАЛИЙ МИНУЛОРІЧНИЙ ПОЧИН СТАВ ДОБРОЮ ТРАДИЦІЄЮ

Дата: 21.05.2024 15:10
Кількість переглядів: 35

15 травня, вже традиційно, за ініціативи депутата ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Черкаської обласної ради, директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойніка та за підтримки голови Золотоніської районної ради Бориса Євмини, 20 дітей з Чорнобаївської та Драбівської територіальних громад прибули на безкоштовне оздоровлення та профілактичне лікування до Черкаського обласного дитячого багатопрофільного санаторію «Сосновий Бір». В минулому році вдалося безоплатно оздоровитися 20 дітям сиротам, дітям з сімей внутрішньо переміщених осіб та учасників російсько - української війни.

Маємо надію, що територія зі столітніми ялинами, соснами, дубами, цілющим повітрям, охоронним санаторним режимом, спеціальними заняття фізичною культурою та комплексом різнобічних лікувальних процедур сприятливо вплине на поліпшення стану здоров'я наших дітей.

Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим. А Вам, Олександре Анатолійовичу, нехай Господь Бог сторицею віддячить за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям.

Адже, здорові і щасливі діти - міцна і сильна Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора