A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Сьогодні, 21 травня 2024 року, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА взяв участь у черговому засіданні колегії райдержадміністрації

Дата: 21.05.2024 15:16
Кількість переглядів: 71

На заході також були присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови та представники громад, керівники окремих установ району.

Крім аналізу виконання районного бюджету за I квартал 2024 року, були розглянуті актуальні питання організації освітнього процесу на території Золотоніського району в умовах воєнного стану. Обговорили й питання, що стосуються стану виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини».

Окреслюючи найближчі завдання, що стоять перед керівниками району та начальниками відповідних служб і структур, особливу увагу було приділено необхідності посилення превентивних заходів щодо попередження загибелі людей в місцях масового відпочинку населення поблизу водних об’єктів на території Золотоніського району. А також питанню про перспективи розширення фонду укриттів цивільного захисту.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення по кожному із винесених на порядок денний засідання колегії питань.

Співпраця та координація зусиль щодо забезпечення району необхідними ресурсами та організація діяльності усіх відомств, служб і структур – це основа ефективної роботи.

Працюємо разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора