A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

28 травня голова Золотоніської районної ради Борис Євмина здійснив робочу поїздку до Зорівської громади

Дата: 29.05.2024 14:30
Кількість переглядів: 83

У ході візиту, відвідав Хрущівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа I-ІІI ступенів - дошкільний навчальний заклад» Зорівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області. Сам навчально-виховний комплекс сьогодні налічує 96 вихованців, з них: здобувачі освіти - 75, дошкільнята - 21.

На жаль, вже відійшла у вічність багаторічна директорка школи Віра Кулик, яка роками примножувала славу навчального закладу. Тому нещодавно було призначено нового директора - Юрія Кулика. Який продовжує та примножує здобутки шкільної родини, започатковані Вірою Петрівною. У ході розмови, Юрій Михайлович підкреслив, що вважає колектив рідним, оскільки частину свого педагогічного життя провів саме тут.

 

«Впевнений, що новий директор, сповнений сил та енергії, спільно з прекрасним і дружнім колективом зможе зробити школу ще кращою, бо тільки спільною працею ви зможете показати гарні результати. А керівництво територіальної громади та району буде в цьому, безумовно, допомагати», – зазначив Борис Євмина.

Принагідно, очільник району зустрівся та поспілкувався у формі діалогу із педагогічним колективом навчального закладу. Оглянув матеріально-технічну базу, зокрема, приміщень харчового блоку, класних кімнат, спортивної зали та ін. Під час перебування у навчальному закладі було виявлено деякі потреби, які потрібно вирішити до початку нового навчального року. Зі свого боку Борис Євмина пообіцяв всебічну допомогу та підтримку. Наприкінці зустрічі подякував дирекції школи та усьому колективу – за щоденну сумлінну і надзвичайно важливу працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора