A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

4 червня, коли чистий ранок безмежної блакиті заполонив легкий аромат щойно розквітлої лаванди, схожої на піну морського прибою, свій черговий день народження зустрічає шанована всіма, наділена Богом багатьма талантами, щира, небайдужа жінка, заступн

Дата: 04.06.2024 08:27
Кількість переглядів: 28

Сьогодні, як ніколи, буяння фарб золотого літа розлилося по землі веселковим океаном.

Шановна Валентино Іванівно, за ці роки Ви проявили себе як талановитий і досвідчений фахівець, який приділяє увагу всім працівникам без винятку. Це справжнє задоволення працювати під керівництвом такого професіонала, як Ви, такої чуйної і надійної людини. Ви – капітан, що веде корабель нашого колективу рівним курсом, не дивлячись на шторми і урагани.

Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність, прагнення прийти на допомогу. Нехай на довгі роки залишається незмінним Ваше найвище кредо – вірно служити Золотоніському району та його людям.

Нехай кожен день Вашого буття несе із собою приємний присмак життєвих перемог, незламну віру в підкоренні найбажаніших вершин, втіху від любові та відданості колег і близьких друзів. Бажаємо, щоб хвиля успіху та добробуту завжди супроводжувала Вас у реалізації найсміливіших ідей, а доля дарувала великі можливості для досягнення найзаповітніших мрій.

Миру, благополуччя і позитиву на щедрій ниві життєвого шляху!

 

З повагою

голова Золотоніської районної ради

Борис ЄВМИНА та працівники  апарату

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора