A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

11 червня передали благодійну допомогу до КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради»

Дата: 12.06.2024 08:48
Кількість переглядів: 44

Медичний заклад отримав милиці, візки для людей з інвалідністю та функціональні ліжка, що суттєво покращить умови лікування пацієнтів.

«Це - комфорт для пацієнтів, зручність і оперативність - для лікарів. В період війни, взагалі, Україна потребує різної допомоги. Ми повинні враховувати, що хворих у нас стало більше, адже на Золотоніщину приїхало багато внутрішньо переміщених осіб», - говорить голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА.

Приміром, застосування спеціалізованих медичних ліжок має низку відчутних переваг для пацієнтів. Ці ліжка можуть автоматично, за допомогою електричного управління, приймати різні положення, які даватимуть змогу зменшувати навантаження й робити перебування хворих у відділеннях зручнішим, а також, відповідно, певним чином полегшити роботу персоналу.

«Ми щиро дякуємо Ользі УСОВІЙ ( Фонд допомоги та надії ), яка не вперше допомагає лікувальним закладам нашого краю, за її небайдужість, патріотизм, розуміння ситуації, і покладаємо надії на подальшу співпрацю заради якісного надання медичних послуг населенню Золотоніщини», - промовив голова районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора