A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Конституція України – це головний оберіг державності та демократії, гарант соборності нашої країни

Дата: 28.06.2024 10:37
Кількість переглядів: 40

Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Даючи відсіч ворогу, ми продовжуємо боротьбу за незалежність Батьківщини, незламність мови та віри, єдність народу як єдиного джерела влади – усі ті фундаментальні принципи, які закріплює Конституція та на яких будується сучасна правова держава.

Від самого ранку, з нагоди свята, у залі засідань Золотоніської районної ради були нагородженні районними відзнаками ті, хто нині гідно зі зброєю в руках захищає нашу незалежність, відстоює наші конституційні права, щоб жити, працювати, ростити дітей в цілісній та суверенній державі.

На хвилі патріотичного піднесення, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА, заступник голови Валентина ЯРОШ та апарат Золотоніської районної ради поклали живі квіти до пам’ятника видатному українському поету Тарасові Шевченку та до пам’ятних знаків Героям України, як знак шани за самовіддану боротьбу та за право жити у вільній країні.

Принагідно присутні вшанували пам’ять воїнів, які віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність Української держави хвилиною мовчання. Як важливо, щоб ми пам'ятали, якою дорогою ціною здобувається мир. Будьмо вдячні тим, хто захищає і хто боронить нашу рідну землю від ворогів.

Нехай на жовтих полях завжди достигає врожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву!

Україна розпочинається з кожного з нас.

Віримо в ЗСУ та наближаємо Перемогу!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора