A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

28 червня в приміщенні будинку культури с. Благодатне відбувся благодійний концерт

Дата: 01.07.2024 10:34
Кількість переглядів: 125

28 червня в приміщенні будинку культури с. Благодатне відбувся благодійний концерт до Дня Конституції України. Свою творчість глядачам дарували місцеві колективи художньої самодіяльності та заслужені діячі мистецтва, а саме: Анатолій Демчук, Леся та Едуард Порядченко під патронатом ВГО «СГОУ» Народна Рада».

У кожного свій фронт – мистецтво і культура не можуть стояти осторонь, адже це одна із рушійних сил, яка надає нам віру у перемогу, прагненні бути корисним своїй армії та державі.

Під час святкового заходу, нагрудним знаком «Бойовий волонтер України» була нагороджена Марія ГОРБУНОВА, яка з перших днів війни очолила волонтерський центр Гельмязівщини. Марія Степанівна організувала надання постійної волонтерської допомоги Збройним Силам України, сотням біженців, внутрішньо переміщеним особам до Гельмязівської територіальної громади. Нині вона очолює, мабуть, найбільший пункт виготовлення скоб у Золотоніському районі. Кожного дня Марія Степанівна отримує 50-70 дзвінків і стільки ж повідомлень. А це все потреби військових, які необхідно вирішити негайно, бо там під загрозою життя воїнів.

Тож наша сила – у нашому прагненні бути корисними своїй армії та державі!

Дякуємо всім тим, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають спонукають та переконують, що разом ми - незламні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора