A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

10 липня 2024 року відбулась чергова 23 сесія Золотоніської районної ради VIII скликання

Дата: 10.07.2024 15:18
Кількість переглядів: 57

Засідання провів голова районної ради Борис ЄВМИНА.

На порядок денний було внесено та прийнято до розгляд 16 питань, які згідно з регламентом роботи районної ради були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій.

На початку роботи сесії депутати вшанували пам’ять наших захисників та всіх жертв війни хвилиною мовчання.

Пленарне засідання розпочалося з визнання депутатських повноважень Надії КІМ, Світлани ЛИТВИШКО, Максима ЖУРБИ, Романа ГОРДІЄНКА, які стали депутатами замість вибулих. Інформував по даних питаннях голова Золотоніської районної територіальної виборчої комісії Черкаської області Олександр МАРЧЕНКО. Депутати одноголосно підтримали рішення про визнання повноважень новообраних колег.

Далі були розглянуті питання змін до бюджету.

З-поміж іншого, своїм рішенням депутати погодили призначення Дмитра ВОРОНОВА на посаду директора Золотоніського комунального підприємства «Райтеплоенергія». Зокрема, депутати опрацювали блок питань щодо управління майном комунальної власності.

Одностайно депутатами було підтримане рішення про внесення доповнень до рішення Золотоніської районної ради від 21.12.2023 № 20-6/VIII  «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ та організацій, інших споживачів комунальному підприємству «Драбівські теплові мережі» Золотоніської районної ради Черкаської області».

Затвердили програму організації рятування людей на водних об’єктах Золотоніського району на 2024 - 2028 роки.

У фінальній частині пленарного засідання депутати схвалили звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо вирішення питання призупинення запровадження просторового планування на період дії воєнного стану в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора