A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Борис ЄВМИНА взяв участь у черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 10.07.2024 15:22
Кількість переглядів: 57

Учасники розглянули результати інвентаризації споруд цивільного захисту в II кварталі 2024 року, які представила Альона КОВАЛЬ - головний фахівець ВЦЗ Золотоніського РУ ГУ ДСНС, їх доступність та заходи щодо збільшення фонду захисних споруд цивільного захисту, створення безпечних умов для населення району з урахуванням змін у діючому законодавстві.

Окрім цього, Олександр СЛЮСАРЕНКО - головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Золотоніського РУ ГУ ДСНС, акцентував увагу на питанні запобігання виникнення пожеж в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю 2024 року. Адже погодна ситуація досить складна. Температура повітря висока, а дощів практично немає. У зв'язку зі спекою рівень пожежної небезпеки дуже високий. Кожен керівник агропідприємства, та жителі району на своїх особистих хлібних масивах, особисто відповідають, за забезпечення належного рівня пожежної безпеки зернозбиральної техніки, об’єктів зберігання та переробки сільгосппродукції.

На сьогоднішній день, з метою запобігання пожеж у місцях збирання, переробки та зберігання врожаю працівники ДСНС проводять інструктажі з аграріями та нагадують їм основні правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватися під час жнив.

Члени комісії розглянули дані питання, згідно порядку денного, детально обговорили їх та прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора