A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

11 березня свій день народження відзначає Тетяна Іванівна МУНЬКА – керуюча справами Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району»

Шановна Тетяно Іванівно, нехай у цей святковий день Ваша душа до країв наповниться світлом, теплом і радістю від щирих побажань, ніжних квітів, приємних подарунків! Нехай ластівки зів’ють гнізда над Вашим вікном і принесуть у дім благополуччя і взаєморозуміння, а перші промені весняного сонечка вкажуть на щасливу стежку Вашої долі!

08:51 11.03.2024

Сьогодні свій день народження відзначає Олександр Володимирович ШВАРЦМАН - директор СТОВ «Вереміївка» Іркліївської територіальної громади

Олександре Володимировичу, ми дуже цінуємо Вашу наполегливість, відповідальність і неймовірну працьовитість. Бажаємо, щоб фортуна завжди супроводжувала Вас на життєвій дорозі, любов і достаток панували у Вашій родині, тепло і затишок зігрівали душу. Нехай усі дороги ведуть до щастя і нових перемог, будь-які починання дають відмінний результат і гарний настрій. Нехай будь-яка вершина підкоряється Вашій мужності та силі.

08:54 07.03.2024

У пору коли тендітні паростки перших квітів прокидаються від зимового сну свій день народження відзначає Наталія Михайлівна ЛЕСЕЧКО - депутат Золотоніської районної ради VIII скликання

Наталіє Михайлівно, бажаємо, щоб перші весняні промінчики сонечка зігріли Ваше серце, а перші нотки дзвінкого співу птахів наповнили насолодою Вашу душу. Зичимо щасливої жіночої долі, міцного здоров'я, любові і добра. Нехай у Вашому домі оселяться радість, мир та благополуччя, а у родині панує єдність, злагода і взаєморозуміння.

08:04 06.03.2024

«Моя хата не скраю, моя хата всюди» - під таким девізом працюють волонтери Гельмязівської територіальної громади

Коли йдеться про добру справу, а саме про підтримку ЗСУ, вони не стоять осторонь, а діють як один єдиний механізм. Розуміють один одного навіть без слів. Робота виконується швидко, скоби виготовляються надійні. Все настільки вивірено, що можна взагалі не турбуватись: тил не підведе! Складнощі та важка праця не лякають волонтерів, а їх умотивованість підштовхнула й Драбівську територіальну громаду на створення власного виробництва, аби надавати ту важливу допомогу, яку на жаль, не можна надати на рівні держави. Ковалі Драбівської територіальної громади передали вже 4000 скоб на передову.

14:55 05.03.2024

Сьогодні свій день народження відзначає Олександр Юрійович ЮРКОВСЬКИЙ - депутат Золотоніської районної ради VIII скликання

Олександре Юрійовичу, щиро вітаємо! Бажаємо Вам, аби доля завжди всміхалась, міцне здоров’я, натхнення і невичерпна енергія були надійними помічниками у вирішенні робочих питань, а домашній затишок і благополуччя створювали атмосферу душевного спокою і рівноваги.

17:33 28.02.2024

ПЕРЕМОГУ ЧЕКАЄМО – АРМІЇ ДОПОМАГАЄМО

Вже 734 день повномасштабного вторгнення. Просто неможливо уявити яку втому і виснаження, страх і сум за рідними відчувають військові на фронті, коли ми всі навіть в цивільному житті зі всіма благами вже вимотані нею. Але в нас немає іншого вибору, ми маємо йти вперед і робити все можливе, аби бути надійною опорою для наших захисників.

14:58 27.02.2024

Сьогодні свій день народження відзначає майстерний фахівець своєї справи, який професійно проявив себе на посаді секретаря Чорнобаївської селищної ради, а наразі захищає рідну землю, як справжній патріот України - Анатолій Федорович ЧУПРУН

Щиро вітаємо Вас, шановний імениннику, та бажаємо міцного здоров’я, життєвої наснаги, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Бажаємо, аби завдяки Вашій безмежній працьовитості всі плани обов’язково реалізовувались, а на зміну їм завжди приходили нові далекоглядні перспективи.

15:16 26.02.2024

ТРИМАЄМО ГУМАНІТАРНИЙ ФРОНТ РАЗОМ

Золотоніський район завзято підтримує південну частину України у боротьбі проти російської агресії, проявляє солідарність з населенням Бериславського району та докладає всіх зусиль, щоб допомогти у важливих питаннях його життєдіяльності.

11:04 22.02.2024

Запашна, співуча, гнучка, милозвучна, сповнена музики і квіткових пахощів – скількома епітетами супроводяться визнання української мови…

Запашна, співуча, гнучка, милозвучна, сповнена музики і квіткових пахощів – скількома епітетами супроводяться визнання української мови… Той, хто зневажливо ставиться до рідної мови, не може й сам викликати поваги до себе (Олесь Гончар)

09:01 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора