A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

10 років тому Герої Небесної Сотні стали першими жертвами російсько-української війни, а Революція Гідності – першою її битвою

Студенти, програмісти, художники, підприємці, вчителі та водії, лікарі і журналісти вийшли на Майдан, аби висловити свій протест і показати, що проросійському режиму в Україні не місце. Саме від Революції Гідності розпочалася агресія країни-терориста на нашу державу. Анексія Криму і частини Донбасу. А тепер повномасштабна війна на знищення України.

11:16 20.02.2024

Сьогодні свій день народження відзначає Володимир Володимирович ЛОБОДА - заступник голови Шрамківської територіальної громади

Шановний Володимире Володимировичу, дякуємо Вам за чуйне серце, небайдужість до проблем мешканців Шрамківської територіальної громади, за високе почуття відповідальності та добросовісну працю на громадських засадах.

12:59 19.02.2024

День єднання тривалістю 723 дні…

На тлі попереджень про початок війни, 16 лютого 2022 року був запроваджений День єднання. "Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання", - сказав тоді президент.

08:14 16.02.2024

Голова Золотоніської районної ради забезпечив значною кількістю одноразового медичного приладдя комунальне некомерційне підприємство «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золотонісьої міської ради

Ми ретельно відстежуємо усі джерела інформації, зокрема, вивчаємо прохання та зауваження жителів Золотоніського району. Чимала кількість його жителів бідкаються, що їм доводиться самостійно закуповувати значну частину елементарних медичних засобів, які призначають лікарі. І навіть, найпростіші речі, такі як захисні бахили та маски, доводиться буквально розшукувати протягом усього дня.

13:07 08.02.2024

Зеленський обговорив підтримку бізнесу та аграріїв на Черкащині

       05.02.2024 року у Черкасах відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, у якому взяли участь Президент України Володимир Зеленський, перший віце-прем’єр-міністр України Юлія Свириденко, міністр аграрної політики Микола Сольський, керівництво Черкаської обласної військової адміністрації та інші. У засіданні Конгресу за допомогою засобів відеоконференцзв’язку взяв участь й голова Золотоніської районної ради Борис Євмина.

08:59 06.02.2024

Херсонська область перебуває під цілодобовими обстрілами російських військових

У населених пунктах Бериславського району зруйновані та пошкоджені будинки, лікарні, навчальні заклади та адміністративні будівлі. Вся прибережна лінія цього району повністю під обстрілами артилерії, літаків, КАБів. Попри небезпеку та постійні загрози тут і досі лишаються люди.

10:30 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора