A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

12 грудня свій день народження відзначає Наталія Олексіївна СЬОМАК - секретар Золотоніської міської ради

Шановна Наталіє Олексіївно, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого свята! Бажаємо Вам нескінченного здоров'я та життєвої енергії, благополуччя, яскравих успіхів, здійснення найзаповітніших мрій, злагоди, миру та добробуту у Вашій оселі!

16:23 12.12.2023

Коли сніжинки падають з неба та покривають все довкола білою ковдрою, а тьмяне сонячне світло ллється у вікно крізь казкові морозні візерунки на склі, свій день народження відзначає гарна жінка та відповідальний депутат Золотоніської районної ради VI

Шановна Галино Іванівно, нехай чисте зимове повітря наповнює Вас здоров’ям і теплими думками, доля завжди посміхається, натхнення і невичерпна енергія будуть надійними помічниками у вирішенні робочих питань, а домашній затишок і благополуччя створюють атмосферу душевного спокою і рівноваги.

09:05 08.12.2023

Морозною прохолодою завітав день народження до Сергія Олександровича СТРИЖАКА - керуючого справами Золотоніської районної ради

Шановний Сергію Олександровичу! Прийміть найщиріші вітання й найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Ми вдячні Вам за відмінну роботу в команді, підтримку і розуміння. Своєю натхненною працею Ви робите вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування на теренах нашого району.

09:03 08.12.2023

Шановні колеги, депутати місцевих рад, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

Наше з вами головне завдання - працювати на благо територіальних громад та відстоювати їх інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики та прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить й новий досвід.

13:53 07.12.2023

СУЧАСНІ АВТОМОБІЛІ ОБЛАДНАННІ УСІМ НАЙНЕОБХІДНІШИМ, АБИ РЯТУВАТИ ЛЮДСЬКІ ЖИТТЯ

Багато хто з нас зітхає, згадуючи медичний транспорт, що курсує вулицями українських сіл, селищ і міст. Хоча тут слід обмовитися: у столиці та інших великих містах є дійсно багато «озброєних до зубів» карет швидкої медичної допомоги, а от маленькі містечка про них могли тільки мріяти. Та лише донедавна…

14:37 05.12.2023

НАЗК оновило форму декларації: адаптовано до змін відповідно до закону

  Після відновлення декларування 12 жовтня 2023 року, ухвалений Верховною Радою України Закон визначив, що відтепер у розділі декларації 12.1 “Банківські та інші фінансові установи, у тому числі за кордоном, у яких у суб’єкта декларування або членів його сім’ї відкриті рахунки або зберігаються кошти, інше майно” не потрібно вказувати номери рахунків, так звані IBAN. Треба зазначати лише фінансові установи, в яких відкрито банківські рахунки. 

10:57 05.12.2023

Ми завжди поруч, єдині у боротьбі!

Наша армія захищає життя кожного українця та нашу державність. Ми, зі свого боку, також можемо зберегти життя та здоров’я українських воїнів. Їм як ніколи зараз потрібні медикаменти та військові аптечки.

13:34 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора